De eerste stappen

Eerste stappen, kleine stappen, maar het nieuwe jaar staat wel in het teken van beweging en verandering. Afscheid nemen van kluisje23, mijn 23 Dingen cursus, mijn 23 Dingen blog, maar geen afscheid van de sociale media die ik tijdens de cursus heb leren kennen. En ook geen afscheid van alle dingen die met bibliotheken te maken hebben. Er blijft een grote belangstelling voor de vraag ‚heeft de bibliotheek nog een toekomst?‘

En dan zijn we terug bij het verleggen van grenzen.

Afgelopen maandag 8,5 km en vanochtend samen met @ironblog (G.) 8 km hardgelopen. Dat zijn al 26,5 km voor dit jaar. Het begint goed en het gaat lekker, maar ook langzaam omdat het weer niet werkelijk mee speelt. Heel veel regen mindert de pret. Een oefening in geduld, een kwestie van afwachten.

Vanochtend heeel veel wind, maar droog. Heerlijk langs het kanaal eerst in richting Middelburg en terug via Oost-Souburg, honderden eendjes bij het water, zoveel had ik er nog nooit gezien. Helaas geen fototoestel bij me, volgende keer beter.

4 thoughts on “De eerste stappen

  1. Spannend je nieuwe blog. Ga niet beloven dat ik je helemaal zal volgen want zo hard loop ik niet, maar veel succes hoor!
    Vergeet niet het italiaans

  2. @ Jacqueline: Dankjewel! Het was o.a. jouw blog die me een ‚duwtje‘ gaf om er zelf aan te beginnen. Heel veel succes met jullie geweldige actie ‚PinkPowerPearls‘!
    Go girls, zet ‚m op!
    @Antonietta: Grazie mille! Ik vind het al heel wat als je af en toe eens naar mijn blog verdwaalt. Weet hoe druk je het hebt. En het Italiaans ga ik zeker niet vergeten. Saluti e a presto!

  3. Es gibt kein schlechtes Wetter, nur schlechte Kleidung 😉 … und das sagt/schreibt der, der heute wieder lange die Sonne genossen hat.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert