De geboorte van een blog

Tijd voor beschuit met muisjes! Mijn nieuwe blog, het vervolg op kluisje23, gaat van start. Veel eerder dan verwacht want eigenlijk wou ik een tijdje pauzeren, maar nu begin ik toch al omdat ik inspiratie en ideeën genoeg heb…

En ik heb een doel!

Fabje rennt voor de NYC Marathon 2012!

En mijn blog wordt mijn begeleider. Mijn blog gaat elke stap op weg naar NY weergeven en vasthouden en alles wat er verder nog zo gebeurt. Samen met mijn twee personal trainers, wat een luxe, @ironblog en @JoSo1963 kom ik er wel.

Vandaag is het 2 jan. en ik heb de eerste 10 km al gelopen. Het ging goed.

6 thoughts on “De geboorte van een blog

 1. Ich bin ja total begeistert und werde natürlich (Dank der Übersetzungshilfe von Google Chrome) die Seite und deinen Weg nach New York im Auge behalten. Ggf. werde ich dann auch das ein oder andere Mal meinen Senf dazu geben.
  Wenn ich im August diesen Jahres in New York bin, werde ich auch schon einmal die Zielgerade für Dich ablaufen.
  Aber jetzt werde ich erst einmal die Bretter unter meine Schuhe klemmen und die Berge runterdüsen. Ski Heil!!!

 2. Respect, Fabiola! Had niet verwacht dat je dit zou doen, zeker niet met een eigen domeinnaam etc. Prima vormgegeven ook! Nu wil het toeval dat ik eigenlijk niet zoveel om hardlopen geef en toch redelijk wat mensen volg die daar over schrijven. Ik abonneer me dus met alle plezier op je feeds. Het gaat uiteindelijk toch altijd om de mensen achter die verhalen…

  Veel plezier, zowel met het blog als met het lopen.

 3. @ Joachim: Dank fuer deine Begeisterung!! Als mein Trainer darfst du jederzeit deinen Senf dazu geben.
  @Edwin: Thanx 😉 Jouw oordeel is altijd van belang.

 4. Leuke en mooie blog en wat een geweldig doel! NYCM2012 – zo is mijn weblog ook ontstaan! Heel veel (hardloopplezier) en wie weet tot ziens!

  groeten!!
  RR

  ps: je staat inmiddels tussen de blogsters op RR.nl 🙂

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert