Stage, dag 8: TEDx Veghel

Geen longread vandaag. Iedereen die dat wou kon gisteren overal in openbare bibliotheken naar de verhalen van mensen luisteren die met enorme inzet en met hart en ziel voor een project en voor een betere wereld werken.

Hun verhalen geven hoop en maken moed.

Op de Noordkade in Veghel, een fantastische locatie, kwam ik een stralende Erna Winters tegen, een nadenkende Juan Khalaf en een vrolijke Hans van Duijnhoven die onmiddellijk kans zag om zijn leesavontuur te promoten. Twee keer dacht ik Theo Peeters te zien, twee keer was hij het niet.

Respect en dank aan TEDx Veghel en bibliotheek Veghel voor een perfecte organisatie! En uiteraard dank aan Erik Boekesteijn, want zonder hem was ik er niet geweest!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert