Het begint met een boek

Soms is social media werkelijk onbetaalbaar.

Cindy, die ik alleen via twitter ‚ken‘, attendeerde op een nieuw prentenboek. ‚Blij als ik brei‘ trok direct mijn aandacht. Met een collega had ik afgesproken dat we nog dit jaar, na de Kinderboekenweek, een klein project in de bibliobus gingen doen: Haken & breien. Omdat het weer helemaal ‚in‘ is, en omdat we er ontzettend veel mooie boeken over hebben. Dus, ik kon eigenlijk niet anders dan dit aangeprezen boek van Anke Werker en Danielle Schothorst te bestellen. En ik word er helemaal blij van!

De eerste schaapjes zijn klaar en als je niet oplet heb je zo een hele kudde bij mekaar. En ook de katten pakken de draad snel op en helpen enthousiast mee.

Voor meer informatie/inspiratie kijk op: www.schapenzaken.nl .

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert