Polderfeest in Wilhelminadorp

De biblioservicebus is bekend in Wilhelminadorp. We komen er iedere woensdag, van 13.00 tot 14.00. Met zo’n bus van 16 meter lengte is het niet altijd makkelijk om ergens te komen. Maar we waren er, ook deze keer, op tijd en op onze aangewezen plek tussen de kraampjes toen het polderfeest in Wilhelminadorp begon.

Voor mij was het het derde zomerevenement voor dit seizoen en gelijktijdig de afsluiting van de reeks van 2013. Ieder feest is anders, ieder feest is speciaal.

De dag begon regenachtig, maar vanaf het moment dat het aan het begin van de middag opklaarde bleef het droog en was het een en al gezelligheid. Mooie handgemaakte producten werden te koop aangeboden. Niet van de wegwerpspullen, maar goede, degelijke dingen. Ook voor goede doelen, ook tweedehands. Er was lekker eten en bier uit Goes. Veel ruimte en gelegenheid voor kinderen om te spelen. En, oh ja, de kinderen wisten nog hoe dat moest, buitenspelen. Er was een roofvogelshow en een orchideeën tentoonstelling. En er werd gedanst, en de line dancers deden het goed.

Ik hoop dat we er volgend jaar weer bij zijn.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert