Fun Run met Dian

‚Er zijn twee mogelijkheden‘, zei Dian, ‚of we doen een stukje kusttraining in Zeeland of we lopen door het bos bij Bergen op Zoom‘.

De keuze was snel gemaakt. Doe mij maar makkelijk. Het bosgebied bij Bergen op Zoom kende ik al een beetje omdat ik een aantal keren aan de Kievitloop deel had genomen. We hadden bij ‚t Appeltje afgesproken. Dian was er al. Zij bleek het bos veel beter te kennen dan wij, want zij komt hier iedere zaterdag om te trainen.

Het weer was perfect, niet te warm niet te koud, wolken en zon en droog. En het ging onmiddellijk het bos in. Niets geen gewone weggetjes met asfalt die ik al kende… het was zowaar mijn eerste trail! Pittig, tenminste voor mij, maar sprookjesachtig mooi en al de jaren had ik er geen flauw idee van dat het bestond.

Met Dian is het altijd leuk en gezellig. Vandaag was het niet anders. Het was gewoon een feest. Voorafgaand aan het feest van a.s. zaterdag want dan is Dian jarig. Na 14 km was ik uiteindelijk toch blij dat ‚t Appeltje in het zicht kwam. Van een pannekoek knap je ontzettend op.

Tijdens het eten kwam Dian spontaan op het idee om in dit mooie gebied misschien eens voor een groep lopers een trail run te organiseren. Er is zelfs al nagedacht over een naam. ‚Appeltje Eitje Run‘ of ‚Appeltje Heide Run‘ leken ons leuke opties. Zou er belangstelling voor zijn…. Zo ja, neemt u dan contact op met Dian. Ik kan alleen maar zeggen ‚doen‘!

[portfolio_slideshow]

8 thoughts on “Fun Run met Dian

  1. Hallo Fabiola,
    was für eine schöne Laufstrecke. Aber die Idee einen Lauf dort zu organisieren finde ich wirklich klasse. Da wäre ich wenn zeitlich alles passt sehr gerne dabei.
    Das wäre was (-:
    LG..aus Bonn
    Dirk

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert