Qday12

Af en toe zeg ik tegen een collega op mijn werk:’Eigenlijk ben ik erg ongezellig.‘ Het antwoord is dan meestal een milde glimlach die vrij vertaald betekent ‚ach, dat valt volgens mij best mee.‘
Mensen die mij beter kennen weten wel beter. Vandaag was het Qday oftewel Queens day oftewel Koninginnendag. Zo’n dag vind ik ontzettend leuk vooropgezet ik er niet bij hoef te zijn. Mijn dag was een hele rustige, stille, warme, luie dag. Beginnend met een rondje hardlopen direct na het wakker worden, wat vandaag ongeveer samenviel met het middaguur. Haast niemand te bekennen op de paden en wegen behalve overstekende eendjes die ik mijn excuses aanbod voor het verstoren van hun rust. En opeens een haas, een prachtige haas zoals ik ze uit oude kinderboeken kende. Het was warmer dan ik had verwacht, mijn flesje water was snel op, het was echt een beetje afzien en doorbijten vandaag omdat ik hardlopend niet zo goed tegen warmte kan, anders trouwens ook niet, maar het was zo veel beter en aangenamer dan… ach laat maar.
Terug thuis een heerlijke cappuccino, een verfrissende douche en vervolgens met de katten in de tuin. Het eerste oranje bloemetje was er just in time bij. Ik houd van mijn koninginnendagen.

5 thoughts on “Qday12

  1. Als elke Qday een aanleiding is om katten op/in je blog te zetten zou ik zeggen „Maak elke dag tot Koninginnedag“.

    • @Ton Als je maar wist hoeveel foto’s ik al heb van mijn kattenbende. Moet me zo nu en dan erg inhouden om ze niet dagelijks de webwereld in te sturen. Ben blij dat jij mijn #kattenspam fijn vindt.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert