Ronald gaf een feestje

… en iedereen kwam.
Het was dan ook niet zomaar een feestje afgelopen zondag, het was ook geen wedstrijd, het was een happening, niet geheel toevallig over de bekende afstand van 42.195 km, omdat Ronald zijn 42 lentes en 195 dagen zo en niet anders wilde vieren met vrienden, kennissen en familie. Een enorme eer om bij dit uniek evenement aanwezig te mogen zijn.

De belangstelling was groot, het enthousiasme ook, de sfeer zat er goed in, de dag was door Ronald tot in de puntjes georganiseerd, het feest kon niet anders dan een topfeest worden, een hardloophighlight van 2012.

Günter aarzelde geen moment om zich in te schrijven. Voor mij is een marathon nog niet weggelegd, nog niet, ik werk er hard aan, maar nu was het nog te vroeg. Wat ik wel kon doen was meehelpen als vrijwilligster, en ook dat was heel erg fijn. Jaqueline heeft op haar blog erg mooi en gedetailleerd beschreven hoe het systeem van de verzorgingsposten geregeld was. En ook hier liep, dankzij een perfecte voorbereiding, alles op rolletjes en kwamen de lopers niets tekort.

Mijn taak gaf mij bovendien tijd en ruimte om deze bijzondere dag in een aantal foto’s vast te houden, hier een kleine keuze daaruit

Dank je wel, RR! Ik denk dat we dit jaar nog veel van je gaan horen en lezen… Dank ook aan Miranda en de kids die goed voor de verzorgers zorgden.

5 thoughts on “Ronald gaf een feestje

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert