Challenges

Toen ik enkele maanden geleden mijn Nike+GPS sportwatch had gekocht, wist ik dat ik de mooiste sportwatch mijn eigen kon noemen die er was. Het was liefde op het eerste gezicht. Ze voelde goed, niet te groot, niet te zwaar, en ze is nu mijn loopmaatje, mijn buddy. Na afloop van een training geeft ze dan ook altijd een ’schouderklopje‘, applaus, high five… zoiets. Ze is makkelijk in gebruik, wat voor mij niet onbelangrijk is, en ze onthoudt voor mij alles tot in het kleinste detail. Hardlopen werd nog leuker dan het sowieso al was. Dat is op zich al heel veel, meer dan genoeg eigenlijk, eigenlijk…. maar er is nog meer!
Begin van het jaar las ik voor het eerst iets over challenges, oh wat klinkt dat leuk, veel leuker dan wedstrijden. Challenges klinkt meer naar uitdaging, motivatie en vooral naar plezier, en dat is het ook. Opeens ren je, ook al ren je zoals altijd in je uppie, in een team, voor een team en tegen iemand anders. Ondertussen doe ik mee aan drie challenges:

1. Fantastic Four vs Friends #FFVSF De Fantastic 4 zijn uiteraard Leonie, Martine, Ritchie en Richard , allemaal op weg naar de Spartathlon 2012
2. #LoveZeeland , een challenge gestart door Ralph Gillissen
3. NL Provincie Showdown

En wat misschien ingewikkeld lijkt is zo simpel als wat. Ik sluit mijn Nike+ aan mijn computer (via USB), de gegevens werden geupload en bij alledrie de challenges opgeteld.

En als nu iemand denkt… EN? Dan zeg ik… FUN!! O ja, zo’n challenge duurt een jaar. Dan pas weten we wie de meeste kilometers in 2012 heeft gelopen.

P.S. Wat te doen als maar één van de twee zo’n gezellige sportwatch heeft? Nou dan bestel je toch voor de ander ook zoiets leuks! Tralalalalaaaa…

3 thoughts on “Challenges

  1. Klinkt inderdaad als FUN! En ik sluit me aan bij je mening dat die ‚gadgets‘ een meerwaarde geven aan het alleen rennen.
    Misschien dat ik dit jaar de renschoenen weer onder ga binden om wat aan conditie te werken. Maar eerst de fysio aan mijn nek en schouders goed zien af te ronden.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert