Sightrunning Vlissingen

Als ik terug kijk op de afgelopen weken van mijn training en mijn vorderingen dan is het mooiste resultaat dat ik ondertussen al langere afstanden kan lopen. En als ik het over langere afstanden heb, betekent dat voor mij tegenwoordig afstanden van rond de 18 km. Mijn PR ligt bij 24 km, maar dat was een vergissing van mijn coach. Een rondje van 18 km biedt heel wat mogelijkheden. Je bent een tijdje onderweg en kunt een mooie route kiezen. Ik loop met een drinkgordel, wat in het begin even wennen was, maar voldoende drinken is buitengewoon belangrijk. Vandaag was weer zo’n dag dat een langere afstand op het programma stond… heerlijk! En omdat het zonnig weer was, heb ik mijn fototoestel meegenomen en er een sightrunningtour van gemaakt, want ik kan natuurlijk blijven herhalen hoe mooi zo’n ronde Vlissingen is, het met eigen ogen te zien is toch heel iets anders. Dus was ik min of meer een rennende toerist vandaag. En zo voelt het eigenlijk altijd en iedere keer opnieuw… het vakantiegevoel blijft

[portfolio_slideshow]

2 thoughts on “Sightrunning Vlissingen

  1. Wat leuk en inspirerend: 18 km hardlopen en daarnaast ook nog mooie foto’s maken. Dat wil ik ook wel. 🙂
    Loopt dat wel lekker: een drinkgordel met fototoestel?
    Ik ga straks mijn rondje lopen, maar dan max 10 km in de duinen…

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert