Boswachter voor een dag

6 thoughts on “Boswachter voor een dag

  1. Hoi Fabje, wat een prachtige foto’s weer! Bedankt voor je lekkere tractatie, leuk dat je onze bieb weer hebt bezocht, ik was nog wat vakantievieren in Zuid-Duitsland= ook zo mooooi! Totziens weer….en groetjes Bea

    • Hoi Bea! Fijn om te lezen dat je een mooie vakantie had. Ik kijk nu iedere keer, dat ik in de Kanaalstraat boodschappen doe, of de bieb open is. Natuurlijk vond ik nog een leuk boek tussen de nieuwe aanwinsten. In oktober is er een week lang boekenverkoop, las ik. Misschien kunnen we een dag afspreken…
      Hartelijke groeten, ook van Antoinette.

  2. Hoi Fabje, groetjes terug aan Antoinette, ik ben er tijdens de boekverkoop (13 t/m 18-10) op donderdag en vrijdagmiddag (13.30-17.30) dus wieweet zien we elkaar nog dan? Groetjes Bea

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert