Een dag op Tholen – Braderie St. Annaland

Het duurt even voordat je er bent. Ik moet bekennen dat het al lang geleden was dat ik voor het laatst het eiland Tholen bezocht. Oh, en wat heb ik genoten van de reis over de Oesterdam, een streepje weg met aan weerskanten water, de trage windmolens, het stille natuurgebied, stukken met aan je linkerhand (als je op de heenreis bent) goudgeel duingras dat haast aan de roomwitte wolkjes kan tippen. Land en hemel vloeien in elkaar. Een wijds landschap, een soort van geruststelling, berusting voor je ogen, opeens verlost van een overmaat aan prikkels. Water en land. Land en water. En af en toe koeien.

Op weg naar St. Annaland. Weer een dag met de bus. Weer een dag midden in het leven, dicht bij de mensen.

2 thoughts on “Een dag op Tholen – Braderie St. Annaland

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert