Hieperdepiep

Eigenlijk nog een beetje vroeg want mijn verjaardag is pas over drie dagen, maar vandaag mocht ik al een cadeautje uitzoeken…

En waar kun je zoiets beter doen dan bij Run2Day in Rotterdam? Als je de blogs van Leonie en Martine volgt weet je dat dat DE hardloopwinkel in R’dam is waar je moet zijn, the place to be, dus…

Bovendien is het een leuk uitstapje vanuit Zeeland als je op een gewone maandag zomaar vrij bent.

Met behulp van een tom-tom vind je het onmiddellijk.

Wilma, de eigenaresse, adviseert de klanten hoogstpersoonlijk. Met 20 jaar hardloopervaring weet ze precies waar ze het over heeft.

Voordat ik dus mijn eerste schoen pas, beginnen wij met een loopanalyse… tussen de startblokjes in de winkel een keer heen en weer lopen. Het wordt een neutrale schoen. Lunarglide of Vomero? Weer een rondje door de winkel en even naar buiten en over de stoep lopen. De Vomero voelt perfect. En omdat ik maar èèn keer per jaar jarig ben ook nog een temposhort erbij (colour purple), nu alleen nog snel worden…:-)

By the way heb ik nu natuurlijk ook een klantenkaart van Run2Day, want het was zeker niet de laatste keer dat we hier waren. Günter en ik hebben ons ook al opgegeven voor de Chi Running Clinic die 2 sept door de winkel aangeboden wordt!

Wat ben ik toch blij met mijn verjaardagscadeau! En het was fijn kennis te maken met Wilma.

Vervolgens nog een lekkere lunch vlakbij bij Cafe Dudok en weer eens de eerste meters van het Rotterdam-Marathon-parcours gezien.

Ik kijk nu al uit naar de eerste hardloopronde op mijn nieuwe schoentjes, kan eigenlijk nauwelijks wachten, iedereen die hardloopt heeft daar alle begrip voor.

6 thoughts on “Hieperdepiep

  1. Mooie schoenen gekocht. Was samen met vrouwlief ook vandaag in een hardloopwinkel en ze kocht ook het tigste paar hardloopschoenen en ze vertelde erbij; „dit zijn wel mijn laatste“ Onlangs 65 geworden!!

  2. begrijp ik nu goed dat je vandaag jarig bent?? Heb ik dat dan helemaal gemist op twitter of hield je het low profile?? Hoe dan ook: Van harte!!! Je hebt mooie kado’tjes kregen! Have fun

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert